Ořech
Hovězí ořech je část kýty, která obsahuje velmi málo tuku a na první pohled budí dojem velice libového masa. Ořech je svým složením vhodný na dušení, pomalé pečení v troubě nebo pozvolné grilování. Maso je bohaté na svalovinu a má jemnou texturu. Hodí se i na rolády, španělské ptáčky nebo krájené maso v omáčce. Při krájení masa na plátky si dejte pozor, aby byly plátky proti vláknům, což pomůže zachovat šťavnatost masa.

Bio farma
dle zásad ekologického zemědělství

Lokální produkce
ze srdce jižních Čech

Kvalitní maso
znát při každém soustu!
- Hovězí ořech je kvalitní řez hovězího masa, který je známý svou šťavnatostí a bohatou chutí.
- Tento řez pochází z oblasti zadní části hovězího dobytka a je charakterizován svou mramorovanou strukturou, která dodává masu šťavnatost a vynikající chuť.
- Hovězí ořech je ideální volbou pro přípravu různých pokrmů, jako jsou steaky, pečeně, ragú či špagety boloňské.
Kód | Kód: 20 |
---|---|
Kategorie: | Partie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář